Студенти кафедри економічної кібернетики та маркетингу відвідали визначні місця міста Вінниця

Місто Вінниця – справжня скарбниця Поділля. Місто краси та любові. Воно виховало не одне покоління талановитих та працьовитих людей, про яких говорить весь світ : письменник М. М. Коцюбинський, хірург М. І. Пирогов, військово-командуючий О. Брусилов, та багато ін.

Саме тут протікає старезний велетень Південний Буг, який пам’ятає місто з „дитинства”, він несе з собою, його неповторну історію, вихлюпуючи кожною своєю краплиною, легенду довголіття.

І студенти Черкаського державного технологічного університету просто не могли не відчути красу цього міста на собі. 21 травня 2016 року, студентами Факультету економіки та управління була здійснена поїздка до Вінниці. Студенти відвідали всі найзнаменитіші місця міста, зокрема : «Музей-садибу М.І Пирогова», «Музей М. Коцюбинського», Церкву Святого Миколая, Палац «Roshen», а також просто насолодились атмосферою цього міста. Студенти отримали неймовірні враження від Вінницьких фонтанів, а саме від музичних фонтанів «Roshen». І не дивлячись на довгу дорогу, кожен з них захотів неодмінно ще раз повернутись до цього неймовірного міста.