Викладачі кафедри економічної кібернетики та маркетингу ФЕУ ЧДТУ приєдналися до заходу “День Черкаського державного технологічного університету в Смілянській громаді”

Викладачі кафедри економічної кібернетики та маркетингу ФЕУ ЧДТУ приєдналися до заходу “День Черкаського державного технологічного університету в Смілянській громаді”, який відбувся 11 жовтня в рамках регіонального проєкту
“Вчись, працюй, живи на Черкащині!”. В межах цього заходу, викладачами кафедри було проведено профорієнтаційну роботу серед учнів шкіл м. Сміла, спрямовану на ознайомлення учнів зі спеціальністю “Маркетинг”, особливостями, можливостями та перевагами сучасних фахівців у царині маркетингу. На заході виступили заступник голови Черкаської ОДА Олександр Шамрай, ректор ЧДТУ Олег Григор, заступниця міського голови м. Сміла Тетяна Карло, з метою підтримки молоді, забезпечення конструктивного діалогу, зміцнення партнерства закладів вищої та загальної середньої освіти, що сприятиме розвитку регіону.
Родзинкою заходу стали музичні вітання від вокальної студії “Сенс” Центру студентського розвитку та культурних програм і студентів-вокалістів ЧДТУ.