30 РОКІВ ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІКИ ТА УПРАВЛІННЯ ЧДТУ

Цьогоріч день народження ФЕУ відзначили низкою заходів, що розпочалися 18.10.23 розважальним квестом для студентів «Мій факультет». Учасникам потрібно було знайти тематичні локації, де на них чекали цікаві випробування. Наша команда маркетологів прийшла до фінішу друга. Зі слів студентів: “Весело, пізнавально, емоційно”. Всі команди отримали смачні подарунки.
19.10.23 відбулася урочиста конференція трудового колективу ФЕУ. З вітальним словом виступили ректор університету Олег Григор та декан факультету Віктор Демиденко. День народження – чудова можливість підсумувати успіхи і здобутки, з вірою та оптимізмом будувати плани на майбутнє. Наша кафедра економічної кібернетики та маркетингу вітає професора кафедри Олену Коломицеву та доцента кафедри Тетяну Бурцеву з отриманням відзнаки за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток університету, високий професіоналізм та з нагоди дня 30-річчя факультету. Пишаємося, щиро радіємо вашим успіхам і бажаємо подальших здобутків!
20.10.23 день народження факультету фінішував з науковим акцентом. Організована кафедрою економіки та управління XХІV Міжнародна науково-практична конференція «Теорія і практика сучасної економіки» зібрала науковий осередок факультету. На конференції обговорили наукові здобутки і досягнення факультету економіки та управління ЧДТУ, визначили перспективні вектори подальших наукових досліджень, орієнтуючись на сучасні тренди та враховуючи виклики воєнного часу.
Дякуємо ректору Олегу Григору, декану факультету Віктору Демиденку, студентській раді, профспілковому комітету та всім причетним до організації заходів. День народження був дійсно насиченим, цікавим і теплим, як в справжньому родинному колі)