Гостьова лекція «Особиста ефективність. Ключові навички та стратегії» з Сергієм Даниленком, представником Черкаської регіональної влади

14 листопада 2023 р. викладачі та здобувачі першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності “Маркетинг”  прослухали лекцію на тему «Особиста ефективність. Ключові навички та стратегії». Спікером був  заступник директора департаменту – начальник управління регіонального розвитку Департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної військової адміністрації, Сергій Даниленко.
Необхідність та актуальність обговорення питання особистої ефективності обумовлена сучасним динамічним темпом життя, навчанням та розвитком в умовах постійного стресу, емоційної напруги.
Лекція від Сергія Даниленка – це як покрокова інструкція досягнення успіху у різних сферах життя, включаючи роботу, навчання та особистий розвиток. Досвід, яким поділився лектор, сформовані ним особисто ключові навички та стратегії, стануть корисними студентам в бажанні поліпшити якість власного життя, краще зрозуміти себе, вийти на новий рівень спілкування і цілепокладання, закласти фундамент для розвитку успішного «Я».
Ми впевнені, що наведені Сергієм Даниленком тези особистісної ефективності здатні викликати у свідомості студентів глибокі і якісні зміни, навчити їх мистецтву опановування (розвитку) навичок самоменеджменту та ефективного управління часом.
В якості «домашнього завдання» Сергій Миколайович рекомендував до прочитання книгу, світовий бестселер Стівена Р.Кові «7 звичок надзвичайно ефективних людей. Потужні інструменти розвитку особистості»
Дякуємо стейкхолдеру Сергію Даниленку за цікаві кейси та корисні поради! Цінуємо ваш досвід та сподіваємось на подальшу співпрацю!