Вебінар від представників компанії robota.ua на тему «Побудова бренд комʼюніті: івенти та подарунки», організований в рамках 18-го Українського студентського фестивалю реклами.

Сьогодні відбувся вебінар від представників компанії robota.ua на тему «Побудова бренд комʼюніті: івенти та подарунки», організований в рамках 18-го Українського студентського фестивалю реклами. Модератором вебінару виступив Євген Ромат – голова Спілки рекламістів України. На зустрічі з Марією Козловою та Інною Бобриніченко, було справді дуже цікаво!
Захід відвідали   учасники з усіх куточків України! Дякуємо пані Марії та пані Інні за чудовий вебінар, за розкіш спілкування і корисну інформацію!
Студенти дізналися про бренд-комʼюніті, його переваги,  побудову та шляхи підвищення ефективності. Також обговорювали кроки створення івентів,  специфіку та масштабність роботи, маркетингові фішки, використання соціальних мереж.
Даний вебінар є гарним мотиватором для натхненної роботи та креативу. Спікери – молоді, прогресивні, професійні і дуже харизматичні, – поділилися власним досвідом, “секретними матеріалами” та сучасними трендами організації івентів.