Результати участі бакалаврів-маркетологів в освітньому проєкті “BUSINESS PODCASTS 2023” від компанії “Епіцентр К”: розширюючи горизонти навчання.

Здобувачі ступеня “бакалавр” спеціальності “Маркетинг” успішно пройшли освітній онлайн-проєкт “BUSINESS PODCASTS 2023” від компанії “Епіцентр К” та отримали відповідні сертифікати.
Навчання проходило у період з 9.11.2023 по 18.12.2023 р., загальною кількістю 10 годин. Спікерами проєкту було представлено 10 актуальних подкастів про нові концепти, supply chain, ІТ та аналітику, маркетинг, бренд роботодавця, соціальні проєкти, онлайн-продажі. По закінченню навчання студенти склали підсумковий тест, за результатами якого отримали сертифікати від компанії “Епіцентр К”.
Вітаємо учасників проєкту, радіємо їх здобуткам, бажаємо і надалі бути активними, сміливими, розвиватися і збагачувати свій життєвий простір!
Дякуємо організаторам проєкту, спікерам подкастів за цікаві та практичні інсайти. Чекаємо від партнера університету компанії “Епіцентр К” нових освітніх ініціатив.